tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pääsiäisaskareita


Viime vuonna valmistetut pääsiäismunat koristavat jälleen olohuonettamme. Paperimunat on helppo tehdä, vaikkakin vähän työläät. Hyvin ovat kuitenkin liimaukset pitäneet.


Alempana kuvassa näkyy tyttelin ikkunalla kartongista leikatut pupukoristeet. Pääsiäistouhut ovat täällä hyvällä mallilla. Muniakin on maalattu ja ruoho kasvaa. Sää ulkona on vaan mitä karmein. Kunpa se aurinko taas näyttäytyisi.


lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tyttöjen lauantaina

Kirpparikierros ja herkuttelu Cafe Fannyssa. Pilvinen ja sateinen päivä, mutta mukava sellainen! Kuvat otettu kännykällä ja siksi aika sameita. Oli vaan pakko jakaa täällä nämä hetket, kun vanhasta kaupungista saa aina niin kivoja räpsyjä.

Facebookin puolella sain haasteen kertoa kolme positiivista asiaa, joita päivän aikana ollut. Facebookista voit käydä kurkkimassa. Tästä näin KLIK.

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Parit keittiöselfiet ja pölyä



Ylähyllyn astioita jäin tänään tuijottelemaan. Viime pölyjen pyyhkimisestä näytti olevan aikaa. Enkä kyllä tänäänkään niitä pyyhkinyt. :)

Innostuin kameran kanssa heilumaan yläilmoissa ja päivän hutaistu lettikampaus pääsi kuviin.


Meillä on muuten mahdollisesti ylioppilasjuhlat keväällä tiedossa, joten silloin viimeistään Villeroy & Boch -astiastolle on käyttöä. Toivottavasti en nyt tuota huonoa onnea nuorelle miehelle, kun sitä täällä jo huutelen. 

Joka tapaukessa kauniit on astiat! :)



tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pupu




 Pääsiäinen kolkuttelee ovella. Pupu on tullut pöydälle ja tulppaaneita on pitkin olohuonetta :) Muitakin koristeita on jo kaiveltu esille.  Pupun sisällä OLI pieniä suklaamunia. :D






maanantai 23. maaliskuuta 2015

Meidän koti

Välillä sotkua, välillä siistiä, välillä huutoa, välillä naurua. Meidän koti ja meidän jutut <3

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Keittiön kevättä


Tilasin muutamat kivat jutut H&M Home nettikaupasta. Tämä pieni puulaatikko on yksi niistä ja sulostuttaa nyt keittiössä. 


Blogimaailmaan en ole viime päivinä niin paljon ehtinyt. On ollut  monennäköistä ohjelmaa meneillään. Äitinikin oli muutaman päivän kylässä ja tehtiin muun muassa vähän puutarhasuunnittelua. :) Olen ihan aloittelija pihatöissä. Nyt olisi iso hinku mennä haravoimaan, mutta kovan tuulen takia ei ehkä kannata. Ja lehtipuhaltimellekin olisi käyttöä ennen haravointia. 




tiistai 17. maaliskuuta 2015

Welcome baby


Tervetuloa maailmaan vauva! Tämä kortti meni hyvälle ystävälleni. Tajusin näitä kortteja tehdessäni (katso edellinen posti), että kakkupaperista on moneksi! Kuvat omasta kodista. Alkusysäys Pinterestistä. 


lauantai 14. maaliskuuta 2015

90 vuotta


Mummini täyttää tänään 90 vuotta! Oikein paljon onnea supermummille tätäkin kautta! 


Mummin korttiin käytin pahvia, mustaa tussia ja kakkupaperia. Sopivan nuorekas kortti :)

Kuvat ovat meiltä kotoa. Syntymäpäiviä juhlistamme ravintolassa.

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ensimmäistä kertaa

Ensimmäistä kertaa haimme yhdessä narsissit lähikukkakaupasta. Ensimmäistä kertaa istuimme yhdessä kotimme terassilla. Ensimmäinen kerta, kun otimme yhteisselfien ulkona! :) Näin eilen. Ja taas aurinko paistaa, mahtavaa kerrassaan!

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ideoita terassille

Olen tässä selaillut Pinterestiä ja katsellut ideoita terassille. Kaikki oikeanpuoleiset kuvat ovat siis lainauksia Pinterestistä. Sieltä löytyy kyllä vaikka mitä!

 Värimaailma miellyttää. Ja ruukut ja laatikot ja korit...

 Kiva idea ja helposti toteuttavissa. 

Kiviä hyllyllä, ei huono ajatus! 

Riippukeinukin olis kyllä ihan huippu. 

Inspistä päivään!

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pikkumuutoksia

Eilen jo vihjailinkin Facebookin (KLIK) puolella, että taas on suosikkimaali ollut käytössä. Pikkusen huoneesta sai nyt lähteä hoitopöytä pois ja tilalle tulivat autotallista pöytä ja tuolit. Huonekalut saivat pintaansa vaaleaa maalia (olivat ennen männyn väriset). Vaaleansiniset ja vihertävät osat sai jäädä. Maalipurkki on ollut muuten uskomattoman riittoisa. Maalia on vieläkin jäljellä, vaikka olen maalaillut ties mitä.

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Makkarissa

Halusin vaan räpsästä muutaman kuvan makuuhuoneesta. Siellä oli sattumoisin niin pinkkiä ja keltaista tänään.

Sisustus on vähän erikoinen tällä hetkellä, kun vauvan sänky on mahdutettu samaan huoneeseen (toinen yöpöydistä on tuolla nurkassa). Huone on kuitenkin aika suuri. Pinnasängyn vieressä on sänkymme ja toisella seinustalla on vielä toinen vaatekaappi, naulakko ja yksi ihana iso puulaatikko. Laitankin siistä puulaatikosta kuvaa joku kerta. Pitää vaan järjestellä sitä ensin laukuistani. Muut osiot makuuhuoneesta näkyykin aika lailla näissä kuvissa.

Mukavaa viikkoa!