maanantai 27. lokakuuta 2014

Alkupalat

Vihdoinkin pääsen aloittamaan blogini! Blogin kirjoittaminen on ollut jo pidempään haaveenani. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla ja nyt tuntuu sopivalta hetkeltä aloittaa tämä. Haluan aluksi laittaa muutaman kuvan siitä, mitä viikonloppuna sisustelin.

Tein näitä savisydämiä vuosi sitten keramiikkakurssilla. Nyt vasta hoksasin, että niitähän voi ripustella eri puolille asuntoa. Ovat itse asiassa aika kivat tuossa eteisen oviaukon päällä. Pyysin kyllä miestäni ilmoittamaan, jos tämä menee överiksi.

 Ihmetyttääkö, mitä lasipurkissa on? Purkissa on kuivattuja suppilovahveroita, joita löytyi lauantain sienireissultamme vielä melkoisen mukavasti. Ovat muuten aika hyviä vaikka ihan vain leivän päälle murustettuna.

Tuon vanhan ikkunan löysin kylmäkellaristamme. Sinne on kertynyt kaikenlaisia aarteita. Minusta se sopi tuohon olohuoneen seinälle. Se seinä onkin ollut vähän tylsä. Ja tietysti savisydämen asettelin siihenkin roikkumaan. Ja olohuoneen kuvasta voi huomata, että meillä asustaa myös pikkuihminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti