maanantai 9. helmikuuta 2015

Viikonlopun suolainen herkku


Viikonloppuna söimme fetaperunasalaattia kunnon pihvien kanssa. Aika tuhti kokonaisuus, mutta kun tekipä mieli. Perunasalaatti on sellaista mukavan kirpeää, minkä tekee lime ja minttu. Teen muuten aina enemmän, mitä ohjeessa sanotaan. Laitan perunoita noin kilon ja kastikkeen teen noin puolitoista kertaisena. Tällainen vuoallinen siitä tulee.

Valmistus:
Pilko kuoritut perunat. Silppua sipuli ja yrtit. Sekoita perunoihin. Lisää joukkoon oliivit ja feta. 

Tee kastike. Sekoita öljy, limetin kuoriraaste, etikka ja sokeri. Vatkaa, kunnes kastike sakenee. Lisää jogurtti, sinappi, suolaa ja pippuria. Sekoita ja kaada salaattiin. 




8 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä - kiitos vinkistä! :P

    VastaaPoista
  2. Ai jai, voin jo kuvitella kuinka hyvää tämä on kesällä uusista perunoista tehtynä ja grillipihvien kaverina!

    VastaaPoista
  3. Tätä täytyy kokeilla, kiitos ohjeesta! Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista! Tämä perunasalaatti on tosi hyvää. Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  5. Ooh ihanaa, rakastan fetaa joka paikassa. Kiva vinkki, kiitos Kaisa. <3

    VastaaPoista