lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tyttöjen lauantaina

Kirpparikierros ja herkuttelu Cafe Fannyssa. Pilvinen ja sateinen päivä, mutta mukava sellainen! Kuvat otettu kännykällä ja siksi aika sameita. Oli vaan pakko jakaa täällä nämä hetket, kun vanhasta kaupungista saa aina niin kivoja räpsyjä.

Facebookin puolella sain haasteen kertoa kolme positiivista asiaa, joita päivän aikana ollut. Facebookista voit käydä kurkkimassa. Tästä näin KLIK.

16 kommenttia:

 1. Ihan hyviltä kuvat näyttää näin tietokoneen ruudulta ainakin :)
  On sulla ollut suloista seuraa, todellista tyttöenergiaa.
  Oikein mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis blogi sinulla <3 Tänne löysin ja lukijaksi jään. Ihana seuralainen ollut kyllä sinulla ja mukavan näköinen kahvila! Söpöt kuvat, jotka ainakin minulle näkyvät hyvin. Ei ollenkaan sameita :) mukavaa uutta viikkoa sinulle ja tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Mukavaa viikkoa sinullekin ja tulen nyt heti vastavierailulle!

   Poista
 3. Ihanan hyväntuulinen postaus! Alkoi hymyilyttämään nämä kuvat. :) Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja ihana Porvoo! Tuolla cafe fannyssa meidän piti viime kesänä käydä (jossain oli suositeltu), mutta siellä tais olla niin paljon ruuhkaa, että jäi väliin. :( Olispa ihana päästä joku kerta uudestaan tuonne kiertelemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Cafe Fanny on kiva, eikä ollut tällä kertaa ruuhkaa eikä muutenkaan varmaan tähän aikaan vuodesta. Kesäsin tuppaa paikat olemaan vähän enemmän täys. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Ihania tutun näköisiä maisemia, jos jossain törmätään, vedetään sitten hihasta, joohan. <3 Teillä ollut kiva päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti vedetään joo! Tunnistan sut kyllä! Meillä oli mukavaa.

   Poista