sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Messujen jälkeen

Habitare-messuilta jäi käteen pino sisustuslehtiä ja kiva kassi. Tilasin messuilla yllätysyllätys Mondo-lehden enkä mitään sisustuslehteä! Kassi tuli kaupan päälle. Olipa kiva käpertyä illalla viltteihin ja lukea upeista paikoista eri puolilta maailmaa. Useissa blogeissa on nyt ollut postauksia messuista ja niin kivoja kuvia ovat bloggarit sieltä räpsineet. Itse tietysti unohdin kameran kotiin. On meistä kuitenkin yksi kännykkäkuva messuilta. Laitetaan se tähän loppuun. Tyhmästi seison tumman taustan edessä, mutta ei kai kaiken tarvitse aina olla ihan justiinsa :)

16 kommenttia:

 1. Kiva kassi! :) Teillä näyttää niin nätiltä ja tunnelmalliselta. Täytyisi itsekin sytytellä kynttilöitä illalla. :)

  VastaaPoista
 2. Kassihan on todella kiva. Habitaressa tuli vain käännyttyä, enemmänkin aikaa olisin voinut siellä kuluttaa. Siellä tulee aina fiilis, että koti tulisi päivittää uuteen uskoon, kun taas kotona en mieti moisia.

  Kivaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan sitä itsekin voinut olla pidempään. Pienen lapsen kanssa vaan ei samalla tavalla pysty keskittymään kaikkeen. Kivaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 3. On tosi kiva kassi! Mahtuu paljon tavaraa mukaan!
  On ollut hauskaa seurata eri bloggaajien tunnelmia ja kuvia messuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin olen seuraillut mielelläni näitä postauksia. Mukavaa viikkoa Susanna <3

   Poista
 4. Kivan näköinen kassi. Harmittaa vieläkin, ettei päästy näkemään. Minäkin napsin kaikki kuvat kännykällä, en jaksanut järkkäriä kannella mukana :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten hieno kassi! Ihanan tunnelmallista teillä. :)

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallisia kuvia!
  Oliko kivat messut? Itse en ole koskaan käynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli ihan kivaa. Enemmän olisin kaivannut pientä sisustustavaraa katseltavaksi ja pikkusisustusideoita. Toki siellä antiikkipuolella oli sitä pikkutavaraa.

   Poista
 7. Tosi kiva kassi! Messuilla olisi ollut hauskaa käydä, mutta tällä kertaa en valitettavasti kerennyt :)

  VastaaPoista
 8. Hauskan kassin sait kaupan päälle! Itse kävin messuilla kahtenakin päivänä, mutta jotenkin tuntuu että silti jäi tosi paljon näkemättä. Se on niin iso kokonaisuus, että kaikkia paikkoja ei vaan ehdi eikä jaksa koluta kovin tarkkaan. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja joo, varsinkin nyt muista blogeista olen huomannut, että paljon jäi näkemättä. No mut kivaa oli silti. Mukava juttu, kun tulit seurailemaan. Tervetuloa!

   Poista