keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Parhaita matkalta!

Ai että, justhan me vasta oltiin tuolla. Tuttu lomakohde varmaan monelle. Itsellekin taisi olla kolmas kerta Kreetalla. Lapsiperheille oiva kohde. Lyhyet lennot, alle neljä tuntia ja lämpöinen kohde ainakin näin toukokuussa. Kokosin tähän muutamat matkan ykköspaikat kuvina.
Ravintola Drakiana löytyi Tripadvisorin vinkkien kautta. Plussaa satelee tälle ravintolalle aidosta kreikkalaisesta ruoasta, ilmaisesta kuljetuksesta, leikkialueesta ja tunnelmallisesta, trooppishenkisestä ilmapiiristä joen varressa. Matkaa Plataniaksesta tänne on noin 3 km. Sisätiloissa en käynyt, mutta ulkona syömiseen ainakin ihan paras, ja vähän erilainen.
Drakianaa ympäröi huikeat maisemat appelsiinipuineen. Parit kulkukoiratkin treffattiin ruoan jälkeisellä kävelyllä. Ystävällisiä olivat, ehtivät vähän nuolaista pienintä matkaajaa ennen kuin Hanna nappsi Lillyn syliin. :) 
Ja vimpat kuvat tietty Haniasta. Kapeat kujat hurmaavat aina!

Rento matka ilman suunnitelmia tai sen kummempaa ohjelmaa. Keskityimme lähinnä ruokaan, aurinkoon ja toisiimme :)

12 kommenttia:

 1. Oi niin tuttuja kuvia! Olen käynyt Kreetalla nyt kuusi kertaa ja elokuussa olisi tarkoitus lähteä tyttären kanssa taas reissuun. Kolme viimeistä kertaa olemme olleet Malemessa ja hotelli Imperialissa! Aivan loistava paikka! Sinne suuntaamme myös elokuussa! Kreeta vaan on niin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, ymmärrän kyllä, että tulee käytyä! kivaa tulevaa matkaa!

   Poista
 2. Muistan tuon suihkulähteen Haniasta. Siellä oli kyllä aivan ihanaa ja ihmiset niin ystävällisiä.
  Ihania lomakuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikkokuva :) Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja lapsirakkaita! Kiitos!

   Poista
 3. Tuttuja kujia ja aina yhtä kauniita! <3

  VastaaPoista
 4. Oi mitä kuvia. Kiitos vinkistä kun tässä ollaan mietitty että jahka Itävallan matka on takana niin mihin sitä sitten suuntaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, no voin kyllä suositella, jos haluaa helppoutta/rentoutta!

   Poista
 5. Tykkään matkapostauksista, kun voi sukeltaa samalla itse paikkoihin, joissa ei ole käynyt. Ihania tunnelmakuvia. Matkakuume hieman tässä alkoi iskeä itsellekin.

  VastaaPoista
 6. Ihanat matkakuvat! Matkakuvia on aina ilo katsella!
  Kerran on käyty Kreetalla ja ihana paikka on!

  VastaaPoista