keskiviikko 24. elokuuta 2016

Maali seinään

Tämän viikon sisustusiskuni kohdistuu lastenhuoneeseen. Järkyttävä seinä (naulan jälkiä ja muita kolhuja) vaihtoi väriä valkoisesta vaalean harmaaseen. Maalasin kahteen kertaan tasaisemman lopputuloksen saavuttaakseni. Kotoa löytyi vain pieni tela, joten oli yllättävän isotöinen homma noinkin pieneksi seinäksi. Aion vielä maalata huoneen pienen pöydän ja tuolit. Katsellaan niitä sitten myöhemmin.

14 kommenttia:

 1. Aika kiva sävy!! Sopii hyvin tuonne! Mukavaa keskiviikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 2. Saman ongelman kanssa painiskelen, maalata pitäisi. Sinällään kiva vaalea lastenhuoneen seinä on tapettia, jossa on vähän elävä pinta. Varsinkin blogin kuvissa tuo elävyys korostuu ja näyttää tosi läikikkäältä. Olen harkinnut maalausta tapetin päälle jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä tässä syksyn mittaan voisi patistaa itseään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sellainen kun saan jotain päähäni, niin yleensä lähden heti toteuttamaan :) Joskus sitten menee valinnat pieleenkin, mutta saapa niitä sitten taas muuteltua :) Muutos piristää!

   Poista
 3. Kiva sävy tuohon huoneeseen. Varmasti oli iso työ jos tela oli pieni.
  Kivaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo piti vaan alkaa heti tehdä. En jaksanut lähteä ostamaan sitä varten isompaa telaa. Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Sävy on ihana. Sopii täydellisesti tuonne :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännä miten se vähän sinertää seinässä. Maalasin pienen pöydän samalla, mutta se on ihan eri värinen, lähes valkoinen. Kivaa viikkoa!

   Poista