perjantai 4. marraskuuta 2016

Tyylikkäitä treenejä

Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote
Taaperomme on vauhdikas tapaus! Suomen Voimistelutuote lähti mukaan yhteistyöhön, mistä olen hyvin onnellinen. Sain valita renkaat ja oheistuotteet niihin haluamillani ominaisuuksilla.
Renkaat saapuivat nopeasti ja asensimme ne heti kiinni. Suomen Voimistelutuote lupaakin toimittaa tuotteet 1-2 arkipäivässä koko Suomeen. Paikaksi valikotui eteisen ja olkkarin välinen oviaukko. Olkkarissa oleskellessamme saamme hyvin seurattua taaperon touhuja. Kieppumista ja taitojen kehittymistä on ilo katsella! Voi mitä riemun kiljahduksia temppuilu saakaan aikaiseksi!
Kattokannakkeet ovat huomaamattomat ja siistit. Valitsin valkoiset hihnat ja puunväriset voimistelurenkaat lasten koolla. Hihnoja löytyy kahdella eri pituudella, meille sopi paremmin ne lyhyemmät.
Puiset voimistelurenkaat ovat kauniit. Voimistelurenkaiden jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Suomen Voimistelutuotteen renkaat ovat kestävät, turvalliset ja ekologiset. Renkaat ovat niin hyvännäköiset, että ne toimivat ihan sisustuselementteinä! 
Koiraparka saa vähän iskua, kun meno yltyy. Silti vaan pitää olla lähettyvillä. :) Renkaiden korkeutta säätää helposti eri tarpeisiin. Hihnoille on määritelty painorajaksi 120 kg.
Voimistelurenkaat saa halutessaan helposti irti. Saattaa olla, että kesäksi nämä siirtyvät ulkotiloihin. Kesämökinkin terassilla nämä olisi kivat.  
Eikö olekin kauniit? Kotimaista laadukkuutta parhaimmillaan. Suomen Voimistelutuotteelta saa myös muita jumppavehkeitä. Valikoimissa on muun muassa puolapuita, trapetseja ja leuanvetotankoja . 
Kiitos yhteistyöstä Suomen Voimistelutuote! Näistä riittää iloa varmaan ikuisiksi ajoiksi. Kävinpä tykkäämässä myös firman Facebook-sivuja. Siellä on lisää kivoja kuvia tuotteista ja taitaa olla arvontakin meneillään. ;)

8 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää renkaat toimivan :)
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää on niin kivat, ja näyttävät olevan useamman kerran päivässä käytössä. :)

   Poista
 2. Ompas kivat! Ja riemua näyttää riittävän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, aina ohimennen niissä riippuu yks jos toinenkin. :)

   Poista
 3. Noi renkaat olisi kyllä meilläkin niin kovassa käytössä, niistä olen useasti haaveillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen Voimistelutuotteen renkaat ovat kyllä tyylikkäät ja todellakin kovassa käytössä. Suosittelen!

   Poista
 4. Yes nuohan on tosi kivat ja ah tuota teidän ihanaa kotia. Mukavaa viikonloppua Kaisa <3

  VastaaPoista