keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uuden Vuoden Kimaltavat!

Hiphurraa! Uutena Vuotena saa olla vähän bling blingiä! Jouluna kultaa, Uutena Vuotena hopeaa. Käväisin eilen alennusmyynneillä yhdessä lempiliikkeistäni, Ebbassa. Siellä oli oikea superale, -50 % kaikista. Kuvissa näkyvä Creamin paita lähti mukaan muun muassa ja se sopiikin hyvin tähän juhlapäivään. Terkut vielä Ebban ihanalle Annikalle, jos vaikka luet tätä. Kiitti herkkulakuista!

Vuosi on ollut mielettömän ihana! Monta huippuhetkeä ja tunteiden vuoristorataa :) Kiitos mukana kulkeneille, ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

 



 





16 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia, kaunis sinä ja tuo ihana ovi. <3 Oi olet käynyt Ebbassa, ihana kauppa. Taidetaan molemmat asustella Porvoossa.

    Iloista uutta vuotta 2015 ja oli ilo löytää kaunis blogisi ja sinut. Ja ehdottomasti blingiä elämään, etenkin näin uutena vuotena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo Ebba on ihana, sieltä löytyy aina jotakin. Täällä Porvoossa minäkin asustan. Ehkä törmätään jossakin vaiheessa :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia!
    Kaunis tuo vanha ovi <3 Lapsuuden kodisssani oli samanlaisia ovia, ja silloin ne tuntui niin rumilta ja kauheilta. Näin vanhempana sitä arvostaa juttuja ihan eri tavalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, miten ne arvot muuttuukaan :) Tykkään myös noista ovista hirmusesti!

      Poista
  3. Minäkin löysin vasta mukavan blogisi. Kiva paita. Mäkin aleshoppasin tänään uuden paidan täksi illaksi. Bling blingiä siinäkin. Mukavaa uuden vuoden iltaa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava juttu, kun löysit tänne. Toivottavasti jaksat seurailla! Hyvää Uutta Vuotta!

      Poista
  4. Oi olipa kaunis paita ja niin myös mallikin. Kaunista uutta vuotta♥

    VastaaPoista
  5. Ihastuttava blogi ! Kiva löytö alesta :)
    Mahtavaa uutta vuotta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja samat sanat sinun blogistasi! :) Hyvää Uutta Vuotta!

      Poista
  6. Ihanan iloisia kuvia. Ehkä tuolla ilolla on mukava siirtyä tähän vuoteen. Oikein mukavaa alkanutta vuotta sinne. Toivotaan, että tästä tulee hyvä vuosi!

    VastaaPoista
  7. Samat ajatukset Ellenin kanssa, ehdottomasti tykkään nykyään saman näköisistä lapsuudenkotini ovista. Lapsena en niinkään :D Kaunis paita ja malli ♥ Ensimmäisen kuvan enkelin huomasin ensimmäisenä, tytöt toi tänä jouluna kotiin samanlaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele! <3 Äitini on kerännyt minulle enkeleitä useampana vuotena. Tämän sain tänä jouluna.

      Poista
  8. Hei! Löysin blogiisi mutkien kautta etsiessäni uutta luettavaa. Ihana blogi sinulla! Liityn mukaan seuraamaan. :) Oikein hyvää uutta vuotta teidän perheelle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eija! Tervetuloa mukaan! Kiitos kehuista ja ihanaa Uutta Vuotta!

      Poista