tiistai 16. joulukuuta 2014

Vilkaisu makuuhuoneeseen

Taisi alkaa tavarapaljous tökkimään, koska aloin eilen tyhjentää alakerran makuuhuonettamme. Tuon valkoisen kaapiston päällä oli paljon enemmän tavaraa, muun muassa kirjoja kasapäin. Siirsin ne nyt alakerran oleskelutilaan.  Minusta alkoi nimittäin tuntua, että kirjoja on joka paikassa. Oleskelutilassakin niitä oli ennestään. Kirjat ovat kyllä kauniita, mutta ehkä niitä ei tarvitse joka huoneessa olla.
Tuolla nurkassa on joululahjapussukat. Huoneessa on vähän erityisjärjestelyt muutenkin tällä hetkellä, kun Lilly nukkuu samassa huoneessa. Esimerkiksi toinen yöpöytä on hassusti tuolla nurkassa. 
Korkea hahmo on ainoa joulujuttu tässä huoneessa, siis joululahjojen lisäksi. 

Kaapiston päälle sai jäädä muun muassa nämä matkamuistot Mauritiukselta ja Tanskasta. 


Kivoja nuo Annon tuotteet. Sai jäädä näkyville. Tästä voit käydä tutustumassa ihanaan Anno joulukuvastoon.

Valkoisessa kaapistossa säilytän kaikkea sekalaista pikkutavaraa ja vaatteita. Vasemmalla puolella on vielä toinenkin vaatekaappi, jossa on enemmän miehen vaatteita. Se ei nyt näy kuvissa tällä kertaa. On tämä vähän sekava vieläkin, mutta parannusta tapahtui! 

6 kommenttia:

 1. Näyttää niin kotoisalta!! Ja voi, matkamuistot ovat kyllä aina niin ihania ja rakkaita ja sisältävät paljon kivoja muistoja! Mukavaa tiistaita sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Ja niinpä, miten matkamuistoista tuleekin mieleen monen monta tarinaa. Mukavaa tiistaita sinne myös!

   Poista
 2. Ompas kuvaajalla ihanat vaatteet! Ihana tuo villatakki-paita-yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, tuo villatakki on mulla melkein joka päivä päällä, kun täällä laahustan :)

   Poista
 3. Näyttäpäs täälläkin todella tunnelmalliselta :)

  VastaaPoista