maanantai 30. marraskuuta 2015

Aamun tunnelmia & keikkaliput -arvonta

Huomenta! Täällä on nukuttu pitkä yö, heräsimme vasta kahdeksan jälkeen. Tältä näyttää meidän aamuolkkari. Okei, vähän suoristelin vilttejä ja tyynyjä kuviin. Ulkona satelee. Arki tuntuu kuitenkin kivalta, kun on viikonloppuna tullut pikkujouluiltua ja töissäkin tuli oltua. Uutta vanhaa on risutähti verhojen päällä. Se koristeli jo viime talvena meidän olkkaria. Hyvin on itse tehty risutähti säilynyt kellarissa vuoden ympäri.
 
Hei, mutta arvontaan! Tarjolla olisi kaksi lippua Mirel Wagnerin akustiselle klubikeikalle Porvoon Taidetehtaalle. Klubi on tulevana perjantaina 4.12. klo 19. Jos sinulle käy, niin laita kommenttia. Huomioin sekä Facebookin että Bloggerin kommentit. Jokaiselle kommentoijalle yksi arpa. Arvon liput keskiviikko-aamuna. Samaisena päivänä laitan liput postiin, jotta ehtivät perille.  
 
Mirel Wagner on nuori suomalainen laulaja ja lauluntekijä, joka on saavuttanut kansainvälistä mainetta. Vahvalle ja intensiiviselle laulajalle myönnettiin 2014 Nordic Music Prize. Käy katsastamassa vaikka videoita laulajasta, jos mietityttää.
 
Postaus on tehty yhteistyössä Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikön kanssa. Visit Porvoon sivuille pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti