maanantai 29. helmikuuta 2016

Kevätmuotia mun tyyliin


Jaahas, mistähän sitä lähtisi liikkeelle. Kyllä oli nimittäin taas Porvoon Ebba Lifestylessä niin herkkuja vaatteita kaupan! Kauppiatar Anne valitsi mulle muutamat asukokonaisuudet sovitettavaksi. Yllä kuvissa päälläni on ylimukava asu. Farkut ovat Pleasen ja ihan käsittämättömän pehmoset ja miellyttävät päällä. Silkki/puuvillahuiveista tässä pallokuvioisessa oli jotakin leikkisää luksusta. 


Korresin huulikiiltoja. Korres on kreikkalainen ihonhoitobrändi, joka valmistaa luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvia ihonhoitotuotteita. Ebbaan taisi olla tulossa myös heidän suihkugeelinsä.


Kevytuntsikoita, koruja, balleriinoja, silmälaseja, laukkuja...Hienostunutta, toisaalta korutonta ja yksinkertaista, luonnonmateriaaleja, laadukasta, ainutlaatuista!


Creamin lenkkarit ovat ehdottomasti kauneimmat lenkkarit, mitä olen hetkeen nähnyt. Haluaisin! :) Mulla on tässä Creamin sinertävä jakku, löytyy liikkeestä muuten myös roosana. Jakku on ihana, mutta vielä enemmän ihastuin sen alla olevaan boheemiin puseroon. Puserossa on muodikkaita yksityiskohtia, täydellinen istuvuus ja mukava pehmeys. Creamin vaatteet puhuttelee naista, joka ihailee boheemia ja ylellistä tyyliä. Lenkkareiden kanssa kuvassa Pleasen farkut ja sinisten mokkakorkojen kanssa Mos moshin farkut.  


Tässä yllä on myös Mos moshin housut maukkailla yksityikohdilla ja loistavalla istuvuudella. Mos mosh on ympäri maailman suosittu merkki naisten keskuudessa juuri istuvuuden ja ulkonäön takia. Kyseisen merkin farkkuja pidetään ylellisinä tämän päivän muodissa. Farkkutakki on Creamin. Takin alla on tanskalainen silkki/viskoosipusero roosana. Tässäkin hyvä kokonaisuus tyypille, joka haluaa edustaa naisellista, uniikkia tyyliä.

(kuva otettu Mos Moshin katalogista)

Kiitos Anne yhteistyöstä ja ihanista jutuista, joita sain :) 

TÄSTÄ voit klikata itsesi tykkäämään Ebba Lifestyleä Facebookissa!

Ps. Naistenpäivänä on taas Porvoossa muotibrunssi. Lisää tietoa löydät esimerkiksi Ebban FB-sivuilta.

12 kommenttia:

  1. Oi, ihania vaatteita. Täytyykin selvittää missä meilläpäin ko vaatteita myydään. Ja, ihania asukokonaisuuksia oli sulle luotu. Sopivat hyvin sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita ja pehmeitä sävyjä ♡

    VastaaPoista
  3. Mitä ihanuuksia... ja kaikki sopii sinulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Iiiiik mikä kauppa ja mitä ihania juttuja! Oijoi! :)

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä ihanalta - ihan kaikki :)

    VastaaPoista
  6. Huolisin kaikki ja että näytät kauniilta noissa vaatteissa. Korres on aivan huippumerkki, mahtavaa, että sitä saa tuolta. <3

    VastaaPoista
  7. Kivoja kokonaisuuksia ja ihanat pehmeät sävyt -suosin samoja sisustuksessa. Kaunis on myöskin malli :)

    VastaaPoista
  8. Ihastuttava tuo vaaleanharmaa jakku farkkujen ja sinisten kenkien kanssa!!
    Tykkään!
    Klassisen tyylikästä!

    VastaaPoista
  9. Hyvältä näyttää kaikki! Ihania sävyjä näissä vaatteissa! <3

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kokonaisuuksia kaikki. En osais valita mistä tykkäisin eniten jos yhden saisin valita.

    VastaaPoista
  11. Voi, miten paljon on tullut kauniita kommentteja. Olen iloinen jokaisesta :) kiitos!

    VastaaPoista