maanantai 22. helmikuuta 2016

Vaaterekki ja muita säilytysratkaisuja

Suurin osa vaatteistani on tällaisessa kotitekoisessa rekissä makkarissa. Välillä ratkaisu tympii ja olisi mahtavaa omistaa joku huippukiva vaatekaappi. Toisaalta sitten taas tämä on ihan kätevä ratkaisu. Vaatteet pysyy aika hyvin järjestyksessä ja ne on helppo löytää. Mustavalkoisessa kassissa kaapin päällä on muita kasseja vähän piilossa, sellasia rönttösempiä. :)

Täällä Porvoossa onkin talvilomaviikko. Olen päässyt jo aamusta jumpalle, kun on hoitoapua ollut kotosalla. Vähän niin kuin lomafiilis itelläkin! :) Ja kelithän on mitä parhaimmat ulkoiluun!

12 kommenttia:

  1. Tosi hauska ja varmasti toimiva idea tuo rekkitanko. Meillä vasta ensi viikko koululaisten hiihtolomaviikko. Itse palaan kuitenkin ensi maanantaina pitkästä aikaa töihin :))

    VastaaPoista
  2. Kelit on nyt tosiaan kohdallaan! Olisipa tosiaan ollut koko perhellä lomaa, mutta meillä mies on töissä, ja minä lasten kanssa kotona joista osa vielä kipeänä. Eipä siis tehdä mitään :-/ Harmittaa kyllä, mutta onhan sekin jo helpotusta ettei ole aamuisin sitä kouluunlähtö-hässäkkää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, ei muuta kuin pikaista paranemista ja nautiskelette sitten sisätiloissa.

      Poista
  3. Tuo rekki on kiva idea. Meillä ei vaan paikkaa johon saisin tuollaista laitettua. Joten, olenkin miettinyt ns irtorekin hankkimista. Mukavaa lomaa myös teille! (Täällä vaan ei ilma suosi talvilajeihin, vesihiihto kyllä onnistuisi! ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, joo se on ihan näppärä ja edullinen vaihtoehto :) parempia kelejä sinne toivottelen!

      Poista
  4. Tuo sun vaaterekki on yksi kauniimmista mitä olen nähnyt.
    Oikein ihanaa lomaviikkoa teille <3

    VastaaPoista
  5. Tuo vaaterekki on tosi kätevä ja on helppo siivota, kun se jättää lattian vapaaksi.
    Tein viime keväänä tyttärelleni vastaavanlaisen. Löysin metsästä keloittuneen oksan, jonka maalasin. Siihen saa myös koruja roikkumaan.
    http://katinasiat.blogspot.fi/2015/05/vaatetanko-oksasta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kävin katsomassa, se on hieno! Ja juu mulla roikkuu myös laukkuja tässä toisessa päässä.

      Poista