keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kirjahyllyn järjestys


Meidän kirjahylly on ollut aika täyteen ahdettu. Kevensin hyllyn ilmettä vähentämällä hieman kirjojen määrää. Otin myös osasta kirjoja päälliset pois, jotta ei olisi ihan niin kirjavaa. Kyllä tämä hylly edelleen jotain hienosäätöä kaipaa, mutta olen kuitenkin nyt tyytyväisempi tähän ulkoasuun. Nuo vanhat stereotkin tuolla, heh. Ne on kuitenkin tärkeät. Tulppaanitkin ovat vähän kärsineet, mutta pirtsakan väriset!

Puoli välissä viikkoa jo mennään, mukavaa päivää!

10 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta ♥ Itse olen onnettoman huono pitämään kirjoja esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Munkin maku on näköjään mennyt siihen suuntaan, että kirjoja on pitänyt alkaa karsia. Edelleen tykkään kuitenkin, että ne on kauniita.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja mukavia kuvakulmia ♥

  VastaaPoista
 3. Just eilen katoin jotain sisustuskuvaa, missä oli kirjahyllyn kirjat laitettu väreittäin ja mietin, että kuka sellaista jaksaa tehdä ;) nyt en ihmettele yhtään, kivalta nimittäin näyttää myös siellä! Mukavaa torstaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mä oon se hullu :D Ei vaa, ei ollu iso homma lopulta. Kiitos, mukavaa illan jatkoo!

   Poista
 4. Oi kaunista ja kyllä valkoinen kirjahylly on kaunis, kirjat tulee ihanasti esille. <3 Tulppaanit kruunaa komeuden. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihqu! Ja hei Tiia, jos nään ne punaiset uggit, niin tuun nykäsee hihasta :D

   Poista
 5. Kiva idea lajitella kirjat värien mukaan! Kirjahulluna tykkään, että kirjat on aakkosjärjestyksessä, mutta aikamoinen värien sekasorto siitä kyllä syntyy. t: Eeva Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on totta, että kirjat kyllä löytyy paljon paremmin, kun ovat aakkosjärjestyksessä. Näitä kirjoja ei vaan taideta enää kovin paljon lukea, niin ei haittaa, miten ovat :) Kivaa viikkoa Turkuun! Turku on läheinen, sillä oon siellä syntynyt ja asunut :)

   Poista