maanantai 12. tammikuuta 2015

Puuvärejä ja tulppaaneja

Niin se viikonloppu taas vierähti. Ei se mitään. Huippukivan tästä viikosta tekee se, että mies on vielä lomalla. Tänäänkin sain nukkua pitkään, kun hän nousi tyllerön kanssa <3

Viikonloppuna intouduin piirtelemään pitkästä aikaa. Hanna useinkin piirtelee ja minäkin sain nyt jonkun inspiksen. Tuhersin pastellin sävyisen piirustuksen, joka sopi tulppaanien kanssa yhteen. :) Piirustus esittää Lillyn serkkuja Iinaa ja Villeä. Kuva on salaa otettu Lillyn ristiäispäivänä viime syyskuussa.

14 kommenttia:

 1. Hieno tuherrus!
  Olisi kiva piirtää, mutta minulle ei ole annettu piirtämisen lahjoja. Niitä voi hyvällä omallatunnolla sanoa töherrykseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen! Kiva kuulla, kun en ole piirtänyt tuollaista pikkutarkempaa varmaan moneen vuoteen. Jotain suurempia linjoja kyllä välillä maalaillut. :)

   Poista
 2. Ihanaa että olet saanut nukkua. <3 Silloin kun on pieniä tylleröisiä on isoa luxusta saada jonain päivänä nukkua kunnon unet.

  Olet kyllä lahjakas piirtämään, toiset ne osaa. Ja teillä on kyllä niin ihana ja kodikas koti. Nämäkin kuvat olivat niin kivoja, kun eivät olleet sillä lailla stailattuja, että elämän maku näkyy myös. :)

  Iloista päivää Kaisa ihanainen ja niinhän se Johanna päätyi blogini lukijaksi ja se oli kiitos sinun vinkin. Oli niin kaunis, kultainen ja pyyteetön teko. Kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, sinulta tulee kyllä niin kivat palautteet. Aina välillä huomaan, kun kuvia otan, että nyt tuollakin on noi romut näkyvissä, mutta sitten ajattelen, että saa ollakkii :D Ja mukava kuulla, että Johanna päätyi lukijaksesi.

   Poista
 3. Ihana piirustus! Pitäisikin välillä itsekin piirrellä lasten kanssa. Siis jos tuo vauveli ei olisi sylissä niin tiiviisti :) joskus piirtelin paljonkin, se on kyllä harmittavasti jäänyt jo vuosia sitten. Ja kun ei ole aikoihin paperille mitään kauppalistaa kummempaa saanut aikaan niin kynnys aloittamiseen kasvaa ;) Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Kyllä se mullakin on lähinnä kauppalistan tekoa viime aikoina ollut. Ja kyllä siihen pitää olla ihan oma aika/halu, ei siitä muuten tule mitään. Itsekin ihan yllätyin, miten mukavasti sitä piirrosta alkoi muoduostumaan, kun vaan aloitti. Kokeile vaan rohkeesti joku päivä, kun tilaisuus tulee! Mukavaa viikkoa teillekin!

   Poista
 4. Olet kyllä taitava piirtämään! Itse osaan joten kuten vain mallista! :'-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja taitaa meikäläisenkin vahvuutta olla tuo mallista piirtäminen.

   Poista
 5. Olet lahjakas piirtäjä - hieno! Kiitos vierailusta blogissani, tulin vastavierailulle ja klikkaan lukijaksi ihanaan blogiisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja ihan mahtavaa, kun jäit lukijaksi! <3

   Poista
 6. No siellä ollaan taitavia. Täällä nimittäin ei osata piirtää ei sitten yhtään mitään, paitsi nalleja. Nallet on mun erikoisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei toihan on upeaa. Nyt kyllä toivon, että joku kerta piirrät nallen ja laitat kuvan blogiisi! En minä osais nallea piirtää :D Kiitos kehuista.

   Poista
 7. Vastavierailulla ja voi miten viihtyisältä teillä näyttää! Liityinpä samalla lukijaksi. :) Ihanaa loppuviikkoa Kaisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva juttu, ja kiitos! Hyvää loppuviikkoa Maru!

   Poista