torstai 19. marraskuuta 2015

Ikean ostokset

Iltahämärässä olohuoneen tunnelmassa Ikean reissun jälkeen. Sohvanurkassa on uusi pieni kohdevalaisin. Olenkin jo pidemään kaivannut siihen sopivaa valoa. Nyt pystyy hyvin lukemaan tuollakin kulmassa. Vähän teollisuushenkeä, tykkään.
 
Toinen uudistus on viherkasvi tai jokin mänty se kai on. Oli kausi, etten halunnut mitään vihreää, mutta nyt se tuntuu taas tosi raikkaalta ja kodikkaalta. Lilly (kohta 1,5 vuotta) on myös yllättänyt ja antanut puun olla paikallaan.
 
  Ikeassa oli ihana joulutunnelma. Siellä pääsi myös inspiroitumaan kauden kauneimmista kattauksista ja äänestämään omaa suosikkia. Nyt sitten jouluttaa ja mielessä on kattaukset, jouluruoat ja koristelut. Taidan laittaa ainakin paperitähden ikkunaan. :)

22 kommenttia:

  1. Sievä tuo kuusi, onko sekin Ikeasta? JA tuo pussi missä se on! Taidan lähteä metsään löytöretkelle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, puu on Ikeasta ja pussukka on Tukholmasta Sodermalmin jostakin putiikista valitettavasti en muista nimeä. Metsästä löytää vastaavia puita varmasti :)

      Poista
  2. Minäkin kipaisin eilen Ikeaan ja kiikutiin kotiin saman männyn. Miehen mielestä se oli ruma. Sellaista tuuheampaa kuusta olisi kuitenkin kaivannut. Minä pidin pääni! Ja kyllä, Ikeassa on ihan jo joulu. Jouluihmisenä se on kyllä mun mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa no ehkä se mies vielä lämpenee sille :) mä tykkään ainakin!

      Poista
  3. Juuri sunnuntaina kävin Ikeassa ja noita samoja lamppuja hiplasin, olohuone tarvitsisi kohdevaloja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anu nämä on kivoja just kohdevaloiksi ja mukavan hintaisetkin. Mietin sen toisen värin kohdalla jonkun aikaa, mut tää tummempi on helpompi lopulta meidän olkkariin.

      Poista
  4. Ihanalta näyttää ja kyllä nyt tosiaan tekee hyvää lisäillä valoja kotiin, niin ikävän pimeää koko ajan.
    Mukavaa torstai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Ja sulla oli kyllä niin kivat pallovalot!

      Poista
  5. Ihanat kuvat! Kiva tuo mänty ja pussi.

    VastaaPoista
  6. Miten söde kuusi/mänty! Just Terrassa katselin vastaavaa ja mietin hankkisko :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat ostokset! Niin kaunista teillä! Kävin alkuviikosta tuolla "suurilla kylillä" ja olin itsekkin hämmästynyt kun ajoin vain Ikean ohi! Yleensä poikkean siellä ainakin kynttilöitä ostamaan, mutta nyt ajoin vain ohi! No, jouluksi on kynttilävarastot täydennettävä! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita! Kyllä sieltä Ikeasta vaan aina tulee jotain ostettua. Harvemmin kyllä tulee nykyään käytyä. Hyvää viikonloppua!

      Poista
  8. Ihana koristekuusi. Tänään lähettiin Ikeasta tuota hakemaan vaan tyhjin käsin palattiin ei ollut enää ainoatakaan......ja sanoinko tyhjin käsin, uuuuh.. Tuleeko joku nainen Ikeasta tai mistään muustakaan shoppailuillasta tyhjin käsin ??
    Kauniit kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D oho, no ne on ollut suosittuja. Ei sieltä vaan pääse tyhjin käsin ulos.:) Kiitos!

      Poista
  9. Vitsi miten kivan näköinen, meillä taitaa vastaava olla jalkalamppuna punaisena. Mikähän nyt on, kun olen alkanut pitämään mustasta. :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseänikin on alkanut musta taas uudelleen kiinnostaa. Ihme juttu, vähän aikaa sitten näytti jotenkin niin tylyltä, mutta ei enää. Kivaa viikonloppua Tiia!

      Poista
  10. Kivan näköinen valaisin, tuollaiselle olisi itellekin tarvetta! Huonekuuset on niin kauniita, niitä näkyy aina monella nyt blogeissa :) Sellainenkin täytyy varmaan kotiuttaa!

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin oon huomannut näitä puita blogeissa. Ovat kyllä söpöjä. Ja joistakin paikoista ollut jo loppukin, niin kuin Maarit aiemmassa kommentissa sanoi. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  11. Tosi kiva valaisin! Just tuollaisia me tarvittaisiin yövaloiksi. Muistatko, mikä on valaisimen nimi?

    Tosi kiva blogi sulla muutenkin. Kotoisa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on Hektar nimeltään ja niitä on kahta eri väriä.

      Poista