torstai 12. marraskuuta 2015

Nopea arkiruoka ja arvonnan voittaja!

 
No niin, tässäpä kattaus yhdelle. Yksi oma hetki tällä viikolla. Yleensä syömme pikkuneidin kanssa samaan aikaan lounasta 11-12 aikaan. Tässä kuitenkin Lilly nukkui vielä päikkäreitä ja minulla oli suuri nälkä. Nautinpa siis tällä kertaa yksin lounaan. Ruoasta tuli myös niin herkkua, että oli pakko aloittaa heti.
 
Vihreä broilericurry valmistuu noin 15 minuutissa ja tästä määrästä riittää kolmelle hengelle.
Ensin ruskista broilerit. Mausta lihat currytahnalla. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Lisää purjot pannulle. Kypsennä pari minuuttia.
 
Kaada pannuun vesi ja limetinmehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sokeriherneet ja keitä kannen alla 4-5 minuuttia.
 
Sekoita jogurtti ja vehnäjauhot keskenään. Ota pannu liedeltä ja sekoita joukkoon jogurttiseos. Älä keitä enää, ettei jogurtti juoksetu. Ripottele pinnalle runsaasti korianteria tai persiljaa. Tarjoa lisäksi riisiä tai nuudeleita.
 
Ohje löytyi k-ruoan sivuilta. Itse tein tuplasatsin ja vähän muokkailin löytyvien ainesten mukaan. Käytin hunajamarinoituja broilereita, maustoin ihan vaan currylla sekä sokeriherneiden tilalle tylysti aasialaishenkisiä pakastevihanneksia. Hyvää tuli niinkin!
 
LOPUKSI VIELÄ: arvonta suoritettiin perinteisellä nosta lappu hatusta menetelmällä ja arvonnan voittaja on SUSKI kommentilla Paljon Onnea! Kahdella arvalla mukana. Olen Suski sinuun yhteydessä pikimmiten!

4 kommenttia:

  1. Nam mitä herkkuruokaa.
    Onnea arvonnan voittajalle ♡

    VastaaPoista
  2. Arjen ihania ruokia!
    Onnettaren suosimalle voittajalle myös onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, kun välillä keksii jonkun uuden arkireseptin. Joskus vaan puuduttaa ne tietyt samat ruoat. Hyvää viikonloppua!

      Poista