perjantai 30. tammikuuta 2015

Maatuskat

Hihii, eilisen pulkkahetken kuvia. Lunta tuprutteli mukavasti jääden ripsiin kiinni. Maatuskat piti kuvata myös,  niissähän on samoja värejä kuin pulkkailijassa ja vähän samaa näköäkin. :) Olen ostanut ne jokunen vuosi sitten Pietarista.

Tämä postaus on lähinnä tällainen testi, miltä uuden kännykän kuvat näyttävät koneella. Yleensä kuvaan järkkärillä (tosi vanhalla), joka vähän hajosi tässä muutama päivä sitten. Kännykkä hajosi tietysti samoihin aikoihin. Ostin melko edullisen kännykän, koska kameran ostokin on edessä. Ulkona saa näköjään kohtalaisia kuvia, mutta sisätiloissa tulee kyllä aika mössöä. Maatuskatkin kuvasin ulkona. Ihan pöhköä touhua tämä välillä, mutta minkäs teet.:)

Ihanaa, viikonloppu! <3<3<3

18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Pulkkailu on täälläkin kovasti mieleen. Mä niin tykkään tuosta toissavuoden mammapakkauksen haalarista, olin itse todella tyytyväinen että saatiin se vaikka pienoikainen syntyikin viime vuonna :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla! Mäkin oon tykännyt tosta haalarista. Ja menee onneks varmaan tämän talven, vaikka tytteli onkin kasvanut aikamoista tahtia. Mukavaa viikonloppua Anna!

      Poista
  2. Maatuskat on niin ihania! Minäkin haluaisin juuri tuollaiset aidot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, maatuskat pitää olla aidot! Ja tuon sisällä on useampikin, niin kuin kuuluu. Ja niitä pitää kuulemma olla pariton määrä, symboloivat tällöin jatkuvaa elämää.

      Poista
  3. No on kyllä hyviä kännykkäkuvia, tulin heti vastavierailulle! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit ja tervetuloa uudelleen! Kivat viikonloput!

      Poista
  4. Kuvat näyttävät todella hyviltä ja maatuskoja minäkin rakastan ja niitä toki löytyykin. Suloisin on pikkumaatuska. <3

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niitäkin sulta löytyy :) Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista
  5. Moikka Kaisa,

    sun täytyy hieroa järkkärikauppaa meidän Jaakon kanssa. Meillä on nollakäytöllä oleva Canon 10-sarjan järkkäri. Huippupeli muutoin, mutta kuvia siirtäessä tulee ottaa muistikortti irti ja siirtää se semmoisen lukijan kautta. Wink wink. :)

    t. Hanne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Mähän en oo kauheen perehtynyt kameroihin, mutta pitää laittaa Jaakolle viestiä. Ihana, kun vinkkasit! Kaikki vinkit on nyt tarpeen :) Mukavaa viikonloppua sinne <3

      Poista
  6. Hyviä kuvia, taidampa itekkin joskus kokeilla ;)

    VastaaPoista
  7. Lapsuudestani muistan kuinka setäni luona aina leikin maatuskoilla, ihania :) Minäkin mietin kameran ostoa kun edellinen kamera hajosi....Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, sullakin sama edessä. Toivottavasti saadaan pian uudet kamerat :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihanan pirteät kuvat ♥ Ja niin suloinen pulkkailija, meillä pieni ei olekaan vielä pulkkailemaan päässyt- vielähän tässä ehtii :) Meillä on myös muutama maatuska; Viipurista ja Pietarista ostettuja. Pääsevät leikkeihinkin aina silloin tällöin, patri halkeamaakin on niistä muistona :) Pitääkin laskea onko niitä pariton määrä sisäkkäin :) Onnea kameran etsintöihin ja kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehditte pulkkailemaan. Täällä Porvoossa on ainakin tullut paljon lunta viime yönä. Kiitos kommenteistasi!

      Poista
  9. ihania maatuskoja ja vielä ihanampi tuo pulkkailija ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut! <3 Pulkkailu on hänestä mukavaa. Ainakin hymyä riittää. :)

      Poista