perjantai 23. tammikuuta 2015

Päivän asu

Ah, perjantai! Menen illalla syömään vanhaan kaupunkiin ystävän kanssa. Tämä ihana Rosemunden toppi pääsee mukaan. Rosemundella on muuten myös aivan ihania silkkitoppeja. Ne ovat ehkä vähän hintavia, mutta laadukkaita ja niin mukavia päällä. Suosittelen lämpimästi tätä tanskalaista merkkiä, jos tykkää pienestä määrästä hörhelöä. 

Oikein hyvää viikonloppua kaikille! Ostakaa kimppu tulppaaneja ja nauttikaa elämästä! :)

Ps. Kamera tippui eilen lattialle, objektiivi irtosi ja nyt ei enää kunnolla pysy kiinni. Ehkä tämä oli kevyt vinkki ostaa vihdoin uusi kamera tai ainakin uusi objektiivi. Otan mielelläni vastaan infoa hyvistä, kohtalaisen hintaisista kameroista.  Millaisilla kameroilla te kuvaatte?

6 kommenttia:

  1. Ihana päivän asu ja kauniita kuvia! Mä tykkään myös noista topeista ♥ Kuvaan Canonin EOS M- kameralla, kuvaamisesta ja kameroista en mitään ymmärrä mutta mukava tuolla on ollut kuvia napsia ja verrattuna edelliseen pikkupokkariin olen ollut kyllä tyytyväinen. Monta vuotta siinä menikin kameran ostoa suunnitellessa vaikka hinta ei ollut kuin kolmisen sataa. Jotenkin se vaan aina jäi- ehkä juuri siksi kun ei niistä mitään ymmärrä :) Kivaa iltaa teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkään en mitään ymmärrä ja tänään kävin vähän katsomassa hintoja ja muuta. Puhelin hajosi tässä samaan aikaan ja sen nyt sain tänään edes hommattua. :) Pitää vähän miettiä, mitä teen tuon kameran kanssa. Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi <3

      Poista
  2. Ihana toppi, kampaus, kaikki sopii asun henkeen ja kaunis sinä. <3 Kivaa huomasin FB sivut ja tykkäsin tietenkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sun kanssas! Kiitos miljoonasti! Parhautta, että tykkäsit fb-sivujakin! Vähän muokkailin tuota sivupalkkia, joten kiva, että heti huomasit!

      Poista