tiistai 25. marraskuuta 2014

Vanha Porvoo

Niin oli nättiä. Kuvat on otettu pari päivää sitten. Voin kertoa, että nämä ei varmastikaan ole ainoat kuvat, joita tulen blogiini Vanhasta Porvoosta ottamaan. Tai itseasiassa minähän en ole näitä kuvia ottanut, vaan ne on ottanut meidän 12-vuotias Hanna. 

On tuo vanha kaupunki vaan niin uniikki. Sinne on aina yhtä ihana eksyä sokkeloisille kujille tai suloisiin putiikkeihin. Pitää kyllä taas tehdä pian visiitti ja sillä kertaa ottaa itsekin kamera mukaan. 

Niin, ja hyvää Kaisan päivää vaan! :) Ja onnea myös muut lukuisat nimipäiväänsä tänään viettävät! 8 kommenttia:

 1. Hauskaa nimipäivää! On teillä upeat miljööt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hansu! Ja niin on. Täällä on kyllä romanttista asua :)

  VastaaPoista
 3. Ja vielä pari tipsiä tänne kommenttiboksiin. Henkilökohtaiset putiikkisuosikkini ovat tällä hetkellä Ometta ja Vanilla home. http://www.sisustusometta.fi/ ja http://www.vanillehome.fi/

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia on tyttö ottanut =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Suski! Hänellä on kyllä silmää :)

  VastaaPoista
 6. Oi. Ihania kuvia ja ihana uusi blogituttavuus! :) Löysin tänne Oma koti onnenpesä -blogin kautta ja tulin kurkkimaan, mitäs ihania touhuja ja tuunailuja toteutat. Liityin lukijaksesi!

  Me käytiin perheen kanssa (mies ja 1-v poikanen) ekaa kertaa ikinä Porvoossa viime kesänä. Oli kyllä aivan ihana kaupunki.. ja ne putiikit... <3!! Koimme kyllä hotellikammotuksen, mutta muuten pikainen kesälomareissumme oli aivan huippuihana! Siks katsonkin kuvia nyt kaiholla.. tuonne kun pääsis myös joulun aikaan.

  VastaaPoista
 7. Hups, ja ai niin.. tervetuloa kurkkimaan munkin puolelle. :) marionellan.blogspot.fi

  Siellon nyt pikkunen arvontakin meneillään..

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon! Mukava, kun löysit blogini. Tulen ilman muuta vastavierailulle. Kävinkin jo pikaisesti. Suloinen poika sinulla! Ja tervetuloa myös Porvooseen uudelleen ihastumaan!

  VastaaPoista