perjantai 6. helmikuuta 2015

Meidän pieni keittiö


Siivous alkaa tänään keittiöstä. Minulla ei ole mitään varsinaisia siivouspäiviä eikä tiettyä siivousjärjestystä. Joskus esimerkiksi imuroin vain alakerran ja joskus yläkerran. Siivoan silloin kun siltä tuntuu! :D Toisaalta kyllä ainahan olen jotenkin järjestelemässä.

Tänään kuitenkin aloitan siivouksen keittiöstä.  Tässä kohtaa siivous ei ole vielä alkanut tai sen verran on, että astioita on raivattu pöydiltä. Näette nyt kuitenkin aika normaalissa tilassa meidän keittiön kahdesta suunnasta. Meillä on aika pieni keittiö, mutta samalla aika soma <3 Myöhemmin tänään tänne saapuu kaksi nuorta kokkia laskiaispullien tekoon, joten ehkä ei kannata keittiön siivoukseen kovin paljon panostaa ;)

Hyvää viikonloppua!

16 kommenttia:

 1. Nätin näköistä <3 Ihanaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten kaunista. <3 Meidän aiemmassa kodissa, laajennetussa rintamamiestalossa oli vieläkin pienempi keittiö. Ja sinne ei kuusiperheinen perhe oikein enää mahtunut. :) Saman värinen lattia oli kuules ja samat keittiökalustot, jotka ovat tässäkin kodissa.

  Ihanan kodikasta teillä. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta! aika hauska juttu! Kyllä meilläkin välillä ahtaaksi käy, jos kaikki on kotona. Kiitos Tiia! Ja hyvää nimpparia!!!

   Poista
 3. Voi kun söpö keittiö teillä! Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 4. Suloinen keittiö ♥ mullakaan ei ole mitään tiettyä "siivouslukujärjestystä", joka päivä varmaan jotain tulee siivoiltua. Se menee paremmin huomaamatta niin- ei tunnu niin suurelta urakalta :D
  Ja joo, ennen leipomista en ehkä paloa panostaisi siivoukseen :D Kivaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Mun mielestä pääsee myös paljon helpommalla, kun pitää sellaisen yleisjärjestyksen päällä :)

   Poista
 5. Minulla on ihan sama juttu. Ei mitään tiettyä siivousjärjestystä tai -päivää. Useimmin juuri esim. imuroin vain alhaalla jne. Kohta vois olla kyllä meillä jonkunlainen siivouspäivä, hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ei kannata turhia paineita siivouksesta ottaa :)

   Poista
 6. Pieni mutta tunnelmallinen köökki :-)
  Kyllikeissä olisi sinulle pieni arkinen haaste, jos ehdit joskus napata kiinni...
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja jännittävää, tulen katsomaan totta kai!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Moi Henna! Kiva kun oot tullut tänne kommentoimaan! Ja kiitos, toi lattia on yks mun suosikkijuttuja täällä kotona! Tervetuloa useamminkin tänne blogitouhuihin! Hyvää viikonloppua!

   Poista