tiistai 8. joulukuuta 2015

Punainen fetapasta

Mainitsin punaisesta ruoasta viime kirjoituksessa. Punainen fetapasta oli uusi kokeilu, vaikka se on pitkään omissa suosikkiresepteissä ollut. Olen jo useamman vuoden keräillyt reseptejä, ihan opiskeluajoilta asti. Kirja alkaa olla myös sen näköinen, mutta eikös reseptien seassa saa olla vähän sotkua..:) Maistui muuten hyvältä ja teen varmasti uudelleen. 

Laitan alle reseptin possujen ja havujen kera :) 
Punainen fetapasta neljälle:

300 g kuviopastaa
200 g raakaa punajuurta
1 iso sipuli
1rkl öljyä
1/2 tl suolaa
300 g salaattijuustkuutioita
3/4 dl valkoviinietikkaa
sitruunan mehua maun mukaan
basilikaa
parmesaania

Kuori ja raasta punajuuret karkeimmalla terällä. Lisää pasta ja punajuuret kiehuvan veden joukkoon. Keitä pasta ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kuullota sipulit ja paprikat. Mausta suolalla. Sekoita joukkoon valutetut juustokuutiot ja kuumenna hetki. Valuta pasta-punajuuriseos siivilässä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon etikka ja sitruuna sekä sipuli-paprika-juustoseos. Kumoa tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta basilikaa. Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa. 

Hyvää ruokahalua! 

8 kommenttia:

  1. Ompa kaunis roikkuva purkki! Ja possulla vielä!

    VastaaPoista
  2. Onpa mahtavan punaista pastaa. Väriä ruokailuun :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä megahyvälle, pasta maistuu aina. <3 Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienellä epäilyksellä tein, mutta tulikin superhyvää! Ei ehkä kaikkien nuorten mielestä, mut mun mielestä :)

      Poista
  4. Tätä pitää viikonloppuna testata. Olen suuri pastafani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos testaat! Uskoisin, että pidät siinä tapauksessa :)

      Poista