perjantai 10. helmikuuta 2017

Inspistä Aasiasta

Matka on mielessä ja se näkyy pieninä juttuina kodissakin. Aasiaan haluaisin ja olkkarin tunnelma on muuntautunut ajatusten mukana. Bambua, keramiikkaa, puuta, koria ja viherkasvia. Maalasin tuon ruukun, jossa on nuo pienet vihreät oksat. Se oli aiemmin sellanen kirjava. Ostin bamburuukun joskus kirpparilta. Tykkäsin siitä sen muodon takia, mutta ei se vaan ikinä sitten kuitenkaan sopinut mihinkään värien puolesta. No, nyt pääsi näytille väriä vaihdettuaan. :)

Mulla muuten hävisi sivupalkista Pinterest enkä saa sitä enää takaisin, ihan ihme juttu. Osaako joku auttaa?  Ja hei, mäkin oon nyt sitten Instagramissa nimellä hakala.kaisa. Tervetuloa seurailemaan sinne vähän erilaisia kuvia. Enkä muuten saa Instagramiakaan tähän blogiin liitettyä. Ei mee nyt hyvin tän blogin kanssa :D Mutta nyt just en jaksa enempää koneen kanssa kikkailla, moikka!

10 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat!
  Mukavia hetkiä reissun suunnittelun merkeissä!

  VastaaPoista
 2. Heti liityin seuraajaksi instagramissa. Mun mielestä menee niin, että avaat sen oman pinterest sivun, kopiot osoitteen ja liität sen gadget kohtaan blogin ulkoasut kohdasta. Joissakin sivuissa on myös omat koodit, jotka pitää siirtää blogipohjaa, esim. tuo instagram.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä. Joku nyt siellä mättää ja ei vaan onnistu. No kokeilen vielä paremmalla kärsivällisyydellä 😁 Ja hei mäkin seuraan sua 😊

   Poista
 3. Kauniilta ja harmoniselta näyttää. Ihanaa viikkoa Kaisa, nyt paistaa aurinko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee aurinko tätä on ootettu, kevätfiilis tulee välittömästi! Kiitos kommentista ☺

   Poista
 4. 'Klik' ja Instassa seuraajana! =)
  Kivaa aasialaista vivahdetta jo teillä!

  Lempeää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma tuossa alimmassa kuvassa <3
  Ihankuin jostain lehdestä!

  VastaaPoista