Huippuhyvä raparperidrinkki syntyy näistä aineksista ja näin:
1 kg raparperia
1 sitruuna
3 l vettä
2-3 tähtianista
1 vaniljatanko
5 dl sokeria
Raparperit huuhdotaan ja paloitellaan. Sitruuna huuhdotaan ja viipaloidaan. Nämä laitetaan kattilaan veden ja mausteiden kanssa. Kuumennetaan kiehuvaksi miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Jäähtymisen jälkeen siivilöidään ja pullotetaan juoma. Säilytetään jääkaapissa. Tarjottaessa laimennetaan vedellä tai kivennäisvedellä. Lisäsin vielä mintunlehtiä.
Ehkä raikkain hellejuoma!
Kotimme on täyttynyt kedonkukista <3
Hihii, täällähän on aika samanlaiset mietteet :) Pitäisköhän kokeilla myös tätä!
VastaaPoista:) tää on hyvä!
PoistaIhana kuuman kesän juoma <3
VastaaPoistaLuonnon villit kukkaset ovat upeita <3
Jep,lupiinit näyttäviä ja koiranputki herkempää tyyliä.
PoistaKauniita kuvia, kedonkukat on niin ihania!
VastaaPoistaJa, kiitos reseptistä. Mummuni teki lapsuudessani jotain tällaista juotavaa. Reseptiä ei vaan koskaan tullut kysyttyä. :( No, nyt sain. Taidankin lähteä heti raparperien hakuun. :)
Kiitos ja ole hyvä :) Anis ja vanilja maustaa tän ihanasti.
PoistaRakastan rapsua, joten tuo drinkki kuulostaa aivan ihanalta. Arabian voipytyt ovat mieleen myöskin ja niitä meiltä muutama löytyykin. Aurinkoista viikkoa Kaisa <3
VastaaPoista:) teiltä löytyykin kaikennäköistä kivaa kippoa! Aurinkoista viikkoa sinullekin!
PoistaKauniita kuvia. Kokeilin tehdä tuota raparperijuomaa viime kesänä ja tykkäsin tosi paljon! Pitää tehdä tänäkin kesänä sitä :)
VastaaPoista