perjantai 20. tammikuuta 2017

Kaapin paikka

Meillä on kalusteet vaihtaneet isomman kerran paikkoja. Viikonloppu siinä meni näiden muutosten ympärillä. Tämä valkoinen kaappi on kannettu alakerrasta. Olkkarin pöytäkin on toisinpäin (siitä myöhemmin kuvia). Aamu on hämärä, joten pahoittelut vähän sameista kuvista. Olkkarin vanha kirjahylly päätyi autotalliin ja toimii siellä ihan mukavasti säilytysmerkityksessä erilaisille tavaroille.

Tytön huone vähän muuttui samassa hässäkässä. Kaikista muista ratkaisuista tuli ihan virkistäviä, mutta alakerran makkarista tuli tylsempi. No, toivottavasti se on vaan lyhytaikaisesti sellainen. :) Vähän vielä mietin tätä olkkarin kaappiakin, onkohan liian massiivinen tuohon? Joka tapauksessa saimme enemmän tilaa huoneeseen, mikä oli tavoite. Ja muuten tykkään tästä Muuramen kalusteesta tosi paljon. Silmä vaatii aikaa tottua muutoksiin, mutta kyllä ne virkistävät!

4 kommenttia:

 1. Näyttävä ja nätti kaappi!
  Ihanaa viikonloppua Kaisa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän mä vielä mietin tätä muutosta. Noo, on se kai parempi kuin ennen kuitenkin;)

   Poista
 2. Oi kun hän on kasvanut ja on niin suloinen ja kaappi on kiva myös. <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin kasvanut! Hän on selvästi mekkoihmisiä, itse valitsee yleensä vapaapäivänä mekon päälle ja sukat tällä kertaa eri paria. :) Kiva, kun kävit lukemassa postauksen <3

   Poista