perjantai 13. tammikuuta 2017

vapaapäivä!

Sen verran kiirettä on pitänyt, että enpä ole blogia ehtinyt päivittää. Vapaapäiviä on ollut, mutta ne ovat menneet niin joulun tohinoissa ja jälkimainingeissa. Nyt arki on taas koittanut ja kyllä muuten nautin tästä. Pitkästä aikaa ollaan tytön kanssa vietetty kaksin vapaapäivää, ja hyvin mukavaa sellaista. Kävimme pienellä shoppailukierroksella ja lounaalla. Kaikki meni vielä ihan nappiin. Välillä on jänskää lähteä uhmaikäisen kanssa kaksin reissuun, mutta tänään hän oli aivan ihana pikkutyyppi.  

Amaryllis kukoistaa vielä vähän aikaa. Tykkään siitä eniten tällä tavalla rennosti lasimaljakkoon nojaillen.

8 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta, Kaisa ♥ Pieni blogitauko on aina välillä ihan paikallaan. Sitten taas jatkaa, kun aikaa ja intoa on enemmän. Minullakin oli amarylliksen oksa leikkona maljakossa. Minusta se on niin paljon kauniimpi kuin puukussa. Teillä on tosi kaunista. Näkisin mieluusti jatkossakin kuvia kodistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse kauniista sanoista! <3 Ja juu, harmittaa vaan, että vasta nyt tajusin laittaa amaryllikesn maljakkoon, vaikka olisi jo jouluna pitänyt se tehdä :D

   Poista
 2. Ihanaa, kun olet täällä ja niin kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva, että kirjoitat noin. Huono omatunto, kun ei ehdi muissakaan blogeissa vierailemaan níin paljon kuin haluaisi. Hyvää viikonloppua Tiia <3

   Poista
 3. Mukavaa, että olet palannut tauolta. Kaappipostauksen kävinkin just lukemassa ja nyt tämän :) Pieni tauko tekee aina hyvää. Mekin joulun jälkeen olemme hivenen ottaneet etäisyyttä omaan blogiin ja lepuuttaneet aivoja :) Nyt taas uusin ideoin liikenteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun vierailit! Ja eiköhän se on ihan sallittua höllätä tahtia välillä täälläkin :)

   Poista